close

Business til kvinder

Se vores udvalg af business tøj til kvinder fra ID® Identity og Seven Seas by ID®.
I sortimentet møder du et udvalg af tidløse og klassiske t-shirts, skjorter, poloshirts, cardigans, strikpullovers og jakker til kvinder i en høj kvalitet.
Om du er til et klassisk stilet business look eller om du går mere efter en casual business stil, så finder du helt sikkert noget her på siden, der passer til dine behov, ønsker og din størrelse. Vi har business tøj til alle kvinder.

0 Produkter

Skal vi hjælpe med logotryk?

Effekten af Corporate Wear øges markant, når det bærer virksomhedens logo. Vi hjælper med påsætningen. Det er nemt, hurtigt og tidsbesparende.

Læs mere

Business tøj til kvinder

Id.dk klæder dig på til en hverdag på kontoret, en dag med business møder, en dag på studiet eller en aften ude i byen. Med en dameskjorte eller en poloshirt kombineret med en strikpullover eller en cardigan går du aldrig galt i byen. Du er aldrig overdressed eller underdressed.
Sammensæt vores styles og skab det look, der matcher din personlighed.

Vi har styles i forskellige fit – hos os finder du business tøj til kvinder i fitted, modern fit og regular fit. Vores størrelser går fra XS op til 4XL.

En nemmere hverdag med strygefri skjorter

I en travl hverdag skal det være nemt at klæde sig på til business. Der er næsten ikke noget værre end, når du er på vej ud ad døren og opdager, at yndlingsskjorten er krøllet. Så skal du først til at finde strygebræt og strygejern eller damper frem fra gemmeren. Vi kender det – og derfor har vi gjort det nemt for dig.
Seven Seas by ID® tilbyder en rækker krølfrie skjorter, der kræver ingen eller kun få lette strygninger.

 
Krølfrie skjorter er et must-have i garderoben for enhver businesskvinde. Hos id.dk har vi både ’Non Iron’ og ’Easy Care’ skjorter. 
Easy Care skjorter kræver minimal strygning og du opnår det bedste resultat ved at stryge skjorten lige efter vask, inden den når at tørre helt. Alternativt kan Easy Care skjorterne også tørres i tørretumbleren ved lav varme og efterfølgende hænges op på en bøjle.
Vores Non Iron skjorter kræver minimal eller ingen strygning. Det vil sige, at du kan slippe afsted med at vaske skjorten, hænge den på en bøjle direkte efter vaske, lade den tørre. Nemt og ukompliceret. Næste gang du skal have skjorten på, hænger den allerede klar i skabet - helt glat og fin uden, at du har spildt tid på varmeelementer. Non Iron skjorterne kan dog sagtens tørretumbles ved lav varme og efterfølgende hænges på bøjle.
Så har du altid en smart og behagelig arbejdsskjorte eller en gå-i-by-skjorte klar til brug.
Alle vores skjorter til kvinder er fremstillet i en behagelig kvalitet og med et klassisk tidløst og stilet design.

Corporate wear

More than sportswear

Passion for shirts

Made to last

Tidløst Corporate Wear

Corporate Wear med et klassisk
og tidløst design forfinet
siden 1983

Fælles identitet

Tøj der understreger en fælles
identitet og styrker
fællesskabet

Find jeres farve

Vælg mellem mere end 60+
farver - der er også en
farve til jer

Ingen kompromiser

Skabt til at kunne bruges igen
og igen - holder pasform
og farve

Redegørelse for samfundsansvar, jf. årsregnskabslovens § 99 a". BCI cotton ID® Ansvarlighedsrapport 2022/2023. Se her

keyboard_arrow_up