keyboard_arrow_down

JERES UNIKKE PRIVATE LABEL DESIGN

Med en Private Label løsning har I alle muligheder for at designe jeres egne styles med jeres navn/brand. Vores Private Label team hjælper jer trygt igennem hele processen.

Find ud af mere

Realiser Corporate drømmen

Vi gør alt for at imødekomme jeres
ønsker, og står klar med et team af
erfarne inhouse designere, indkøbere,
kvalitets- og logistikfolk.

De rigtige kompetencer

Med et stort netværk af producenter
sikrer vi, at produkter købes med øje for
omkostningseffektivitet og ikke mindst
et socialt og miljømæssigt ansvar.

Styrk identiteten og fællesskabet

I samarbejde med jer designer vi
Corporate Wear, der styrker identitet og
fællesskab. En fælles identitet skaber et
godt teamwork.

Ansvar er noget vi tager sammen

Vi tager ansvar for vores indflydelse
på mennesker og miljø uanset, hvor
i verden vi producerer vores produkter.
Alle handlinger dokumenteres.

Private Label design i seks steps

 

En Private Label proces består af seks forskellige steps: Idégenerering, skitsering, bestilling, produktion, levering og genbestilling. Leveringstiden er ca. 22 uger fra godkendt design.

Se video på YouTube

Muligheder med Private Label

En Private Label løsning er for jer, der ønsker helt unikke Private Label styles, designet og brandet præcis til jeres ønsker og behov. I har alle muligheder indenfor valg af detaljer og materialer.

  • check Design unikke styles
  • check Eget navn/brand i nakke-label
  • check Mulighederne er uendelige
  • check Ca. 22 ugers leveringstid fra godkendt design
  • check Minimum ordre: 500 stk. pr. style

Se kundecases og bliv inspireret

Vi har hjulpet 300+ virksomheder med at designe deres eget Corporate Wear ⤵

At desgine Corporate Wear behøver ikke være kompliceret. I samarbejde med jer, hjælper vi kunden hele vejen gennem processen fra idé til færdige styles.

FysioDanmark

FysioDanmark fik designet deres egen T-shirt, poloshirt og cardigan i recycled polyester, som de har valgt at markedsføre med et tryk på armen for at signalere fokus på ansvarlighed. Da nogle af FysioDanmark klinikkerne ønskede et alternativ til produkterne i den funktionelle polyesterkvalitet, valgte FysioDanmark at kombinere deres Private Label tøjkollektion med styles i bomuld fra ID®’s faste lagersortiment.

Læs hele kundecasen

Danfoss

Da Danfoss opkøbte Eaton Hydraulics var det vigtig for dem hurtig at få skabt en fællesskabsfølelse, så de mere end 20.000 medarbejdere kunne forenes på tværs af landegrænser. For at fejre opkøbet af Eaton Hydraulics, blev der i forbindelse med lanceringen afholdt en 'Welcome Day' på omkring 100 lokationer rundt om i verden. Eventet bød på både oplæg, taler og festlige indslag og alle fik udleveret røde poloshirts.

Læs hele kundecasen

Haze Over Haarum

Haze over Haarum er en lokal musikfestival placeret ved Harboøre i Vestjylland. Hvordan skabes fællesskab og sammenhold på tværs af frivillige år efter år, hvor både velkendte frivillige mødes og nye kommer til? Det har bl.a. en specialudviklet Haze Crew T-shirt vist sig at være svaret på. T-shirten skaber ikke kun en fælles identitet, men er gennem årene også blevet et symbol på det tætte sammenhold og den dybt forankrede historie.

Læs hele kundecasen

Q&A | Find svarene på jeres Private Label spørgsmål 💬

At designe jeres egne Private Label styles behøver hverken være dyrt eller tidskrævende. Herunder har vi samlet de mest stillede spørgsmål, som vi håber, også kan være med til at besvare nogle af de spørgsmål I sidder med.

Hvilke fordele er der?

Med Private Label styles får I jeres egne unikke styles med jeres branding på tøjet, i nakkelabel m.m. Jeres egne styles vil med garanti styrke jeres identitet og fællesskabet.

Hvilke muligheder har vi?

En Private Label løsning er for jer, der ønsker helt unikke Private Label styles, designet og brandet præcis til jeres ønsker og behov. I har alle muligheder indenfor valg af detaljer og materialer.

Er det muligt at tilpasse/designe mere ansvarlige styles?

I har altid mulighed for at tage et mere ansvarligt valg. Vælg f.eks. mellem økologisk bomuld, recycled polyester og ansvarlig bomuld.

Hvad er leveringstiden?

Ønsker I unikke og specialdesignede Private Label styles tilbyder vi med Private Label konceptet levering på ca. 22 uger fra godkendt design.

Hvad koster det?

Vælger I at designe Private Label styles afhænger prisen af, hvordan I i samarbejde med vores designteam, designer jeres styles. Med vores netværk af producenter sikrer vi jer adgang til attraktive indkøbsmuligheder med øje for omkostningseffektivitet. Kontakt os for at høre nærmere.

Hvad er minimumsbestillingen?

Når I vælger en Private Label løsning er minimumsbestillingen 500 stk. pr. style. Alternativt har vi også altid et stort lager af velkendte ID® klassikere, der kan tilpasses med logotryk og broderi.

Hvordan kommer vi i gang?

Hos ID® står vi og vores forhandlere klar til at hjælpe jer. Kontakt os på mail privatelabel@id.dk / telefon +45 96 10 62 91 eller find en af vores forhandlere her.  

Kan vi genbestille styles på et senere tidspunkt?

Selvfølgelig kan I det. Vi gemmer alle detaljer og beholder en prøve fra jeres ordre, hvilket gør det nemt, sikkert og bekvemt for jer at genbestille, hvis I får brug for det.

Skal vi hjælpe jer videre?

At bestille Private Label skal være nemt, enkelt og trygt. Hvert år leverer vi Private Label kollektioner både til inden- og udenlandske kunder. Send os en besked eller ring til os på +45 97 49 21 44, så hjælper vi jer og jeres kunder videre i processen. Alle beskeder besvares indenfor 24 timer. 

Corporate wear

More than sportswear

Passion for shirts

Made to last

Tidløst Corporate Wear

Corporate Wear med et klassisk
og tidløst design forfinet
siden 1983

Fælles identitet

Tøj der understreger en fælles
identitet og styrker
fællesskabet

Find jeres farve

Vælg mellem mere end 60+
farver - der er også en
farve til jer

Ingen kompromiser

Skabt til at kunne bruges igen
og igen - holder pasform
og farve

Redegørelse for samfundsansvar, jf. årsregnskabslovens § 99 a". BCI cotton ID® Ansvarlighedsrapport 2023/2024. Se her

keyboard_arrow_up