keyboard_arrow_down

Jeres unikke
Private Label design

Små mængder og kun 10 ugers levering, når
I vælger en custumized Private Label løsning. 

Se muligheder

Lad trygt os hjælpe jer med Private Label

Realiser Corporate drømmen

Vi gør alt for at imødekomme jeres
ønsker, og står klar med et team af
erfarne inhouse designere, indkøbere,
kvalitets- og logistikfolk.

De rigtige kompetencer

Med et stort netværk af producenter
sikrer vi, at produkter købes med øje for
omkostningseffektivitet og ikke mindst
et socialt og miljømæssigt ansvar.

Styrk identiteten og fællesskabet

I samarbejde med jer designer vi
Corporate Wear, der styrker identitet og
fællesskab. En fælles identitet skaber et
godt teamwork.

Ansvar er noget vi tager sammen

Vi tager ansvar for vores indflydelse
på mennesker og miljø uanset, hvor
i verden vi producerer vores produkter.
Alle handlinger dokumenteres.

Private Label design i seks steps

Idégenerering
med vores Private
Label Team.

Design processen
begyndes og der
designes og tegnes.

Ordren placeres
efter godkendelse
af designoplæg.

Når alt er
godkendt, sættes
ordren i gang.

Ordren leveres
direkte til den
ønskede adresse.

Altid nemt at
genbestille, da vi
gemmer alt info.

Kom godt i gang - vælg mellem to koncepter 

Er I til små fleksible løsninger og hurtig levering, hvor I selv kan tilpasse velkendte ID®-styles, eller ønsker I at designe jeres egne og unikke styles fra bunden? Læs om vores to koncepter herunder ⤵  

Mere end 50 siders gratis
Private Label inspiration

  • check Bliv klogere på vores to Private Label koncepter

  • check Find ud af, hvilket koncept, der passer til kunden

Oplev brochuren

Vi har hjulpet 300+ virksomheder med at designe deres eget Corporate Wear ⤵

At desgine Corporate Wear behøver ikke være kompliceret. I samarbejde med jer, hjælper vi kunden hele vejen gennem processen fra idé til færdige styles.


FTZ Autodele & værktøj

Gennem et ønske fra FTZ om at lave noget anderledes, som skulle brande FTZ og samtidig skabe fællesskab og større opmærksomhed omkring FTZ brandet, opstod ideen omkring en tøjkollektion. Tøjet skulle fungere som en anderledes giveaway, en lækker kvalitetsgave til kunderne - som også kunne bruges ved specielle events. Samtidig skulle tøjet brande FTZ på en simpel, men smart måde.

Læs hele casen


Wiley X

I samarbejde med ID® og en af vores forhandlere fik Wiley X deres egen unikke Private Label-kollektion bestående af en softshell jakke, poloshirt, T-shirt og en cap. Ønsket var en kollektion med et råt og maskulint udtryk - med en mørkegrå bundfarve og et twist af lysegrønne detaljer, og det fik de. Tøjet bæres nu af Wiley X’s medarbejdere og skaber en følelse af fællesskab samt sælges også som merchandise.

 


Lillebælt Halvmarathon

Lillebælt Halvmaraton er en løbebegivenhed i Danmark med start- og mållinje i Middelfart og krydser den gamle Lillebæltsbro. I adskillige år har ID® hjulpet Lillebælt Halvmarathon med at designe deres funktionelle T-shirts til alle de seje løbere. Fælles for alle T-shirts er, at de er designet til bevægelse, de skiller sig ud med deres stærke farver og marsvinet, som er et stærkt symbol for løbeventet.

 

FAQ | Få svarene på jeres Private Label spørgsmål 💬

At designe eller tilpasse jeres egne Private Label styles behøver hverken være dyrt eller tidskrævende. Herunder har vi samlet de mest stillede spørgsmål, som vi håber, også kan være med til at besvare nogle af de spørgsmål I sidder med.

Hvilke fordele er der?
Med Private Label styles får I jeres egne unikke eller tilpassede styles med jeres branding på tøjet, i nakkelabel m.m. Jeres egne styles vil med garanti styrke jeres identitet og fællesskabet.

Hvilke muligheder har vi?
Hos ID® tilbyder vi to forskellige Private Label koncepter:

Fast Track: Er for jer, der ønsker små fleksible løsninger og hurtig levering. Her kan I tilpasse Corporate Wear med jeres branding ud fra kendte, klassiske ID® styles. Læs mere her.

Your design: Er for jer, der ønsker helt unikke Private Label styles, designet og brandet præcis til jeres ønsker og behov. I har alle muligheder indenfor valg af detaljer og materialer. Læs mere her.

Er det muligt at tilpasse/designe mere ansvarlige styles?
Lige meget om I vælger konceptet 'Fast Track' eller 'Your Design' har I altid mulighed for at tage et mere ansvarligt valg. Vælg f.eks. mellem økologisk bomuld, recycled polyester og ansvarlig bomuld.

Hvad er leveringstiden?
Ønsker I hurtig levering kan I med vores 'Fast Track' koncept få leveret jeres tilpassede styles på ca. 10 uger fra godkendt design.

Ønsker I unikke og specialdesignede Private Label styles tilbyder vi med vores 'Your Design' koncept levering på ca. 22 uger fra godkendt design.
      
Hvad koster det?
Med 'Fast Track' konceptet har I mulighed for at tilpasse velkendte ID®-styles med jeres navn i nakkelabelen og få påsat et eller flere logotryk. Dette er den billigste løsning af de to koncepter. Kontakt os for at høre nærmere om pris.

Vælger I at designe unikke Private Label styles med vores 'Your Design' koncept, afhænger prisen af, hvordan I, i samarbejde med vores designteam, designer jeres styles. Med vores netværk af producenter sikrer vi jer adgang til attraktive indkøbsmuligheder med øje for omkostningseffektivitet. Kontakt os for at høre nærmere. 

Hvordan kommer vi i gang?
Hos ID® står vi og vores forhandlere klar til at hjælpe jer. Kontakt os på mail privatelabel@id.dk / telefon +45 96 10 62 91 eller find en af vores forhandlere her.  

Kan vi genbestille styles på et senere tidspunkt?
Selvfølgelig kan I det. Vi gemmer alle detaljer og beholder en prøve fra jeres ordre, hvilket gør det nemt, sikkert og bekvemt for jer at genbestille, hvis I får brug for det.

Skal vi hjælpe jer videre?

At bestille Private Label skal være nemt, enkelt og trygt. Hvert år leverer vi Private Label kollektioner både til inden- og udenlandske kunder. Send os en besked eller ring til os på +45 97 49 21 44, så hjælper vi jer og jeres kunder videre i processen. Alle beskeder besvares indenfor 24 timer. 

Corporate wear

More than sportswear

Passion for shirts

Made to last

Tidløst Corporate Wear

Corporate Wear med et klassisk
og tidløst design forfinet
siden 1983

Fælles identitet

Tøj der understreger en fælles
identitet og styrker
fællesskabet

Find jeres farve

Vælg mellem mere end 60+
farver - der er også en
farve til jer

Ingen kompromiser

Skabt til at kunne bruges igen
og igen - holder pasform
og farve

keyboard_arrow_up