keyboard_arrow_down

Et ansvarligt slutprodukt

Når I vælger et tekstil-produkt med EU-Blomsten, er I med til at gøre en forskel. Der stilles høje krav til design, materialer og kvalitet for at sikre produktets lange levetid og cirkulære livscyklus.

Fra plastflasker & ansvarlig
bomuld til bæredygtig tekstil

Når du vælger produkter med EU-Blomsten er du med til at gøre en forskel. Der stilles høje krav til både design, materialer og kvalitet, da produktet samtidig skal opretholde lang levetid. 

Ansvarlig bomuld

Vi har valgt at anvende en ansvarlig fremstillet bomuld til vores PRO Wear CARE serie. Her testes den rå bomuld for pesticider inden den videre forarbejdning. EU-Blomsten kræver løbende udarbejdelse af produktionstest, dokumentation og sporbarhed i modsætning til anvendelse af traditionel økologisk bomuld.

Uddannede farmere

Bomulden er produceret af farmere, der er uddannet til at dyrke jorden optimalt med mindst mulig brug af kemikalier, men også at brugen af vand sker optimalt. Den gode kvalitet af den dyrkede bomuld er vigtig for den fremtidige bomuldsproduktion.

Recycled polyester

I produktionen anvendes post-consumer plastik, som er genanvendt plast, der er indsamlet fra slutbrugerne. Gennem en unik proces forvandles f.eks. genbrugte plastflasker til recycled polyester, som er med til at reducere CO2 udledningen.

Ingen giftige kemikalier

Hvert eneste farvestof og kemikalie, som anvendes til EU-Blomst produkter er godkendt af Miljømærkning Danmark. Der stilles krav til kemikaliers biologiske nedbrydelighed, og med fokus på biodiversitet sikres naturens mangfoldighed. 

 

Minimal forurening

Mængden af udledt spildevand og luftforurening i forbindelse med produktionsprocesser måles på produktionsanlæggene, således at udledningen hele tiden kontrolleres og dokumenteres løbende for at sikre, at kriterierne overholdes.

  

Social ansvarlighed

I produktionen af produkterne tages et socialt og miljømæssigt ansvar. Vi samarbejder kun med leverandører, der er godkendt og auditeret i forhold til EU-Blomstens kriterier samt efterlever ID®’s principper indenfor social, miljømæssig og etisk ansvarlighed.

Vi passer på miljøet

EU-Blomsten stiller krav til overholdelse af grundlæggende miljøprincipper vedrørende håndtering af kemikalier, vand, affald og energi, og derfor samarbejder vi kun med leverandører, som er godkendt af Miljømærkning Danmark.

  

Ansvarligt slutprodukt

Når I vælger et tekstil-produkt med EU-Blomsten, er I med til at gøre en forskel. Der stilles høje krav til design, materialer og kvalitet for at sikre produktets lange levetid og cirkulære livscyklus.

Corporate wear

More than sportswear

Passion for shirts

Made to last

Tidløst Corporate Wear

Corporate Wear med et klassisk
og tidløst design forfinet
siden 1983

Fælles identitet

Tøj der understreger en fælles
identitet og styrker
fællesskabet

Find jeres farve

Vælg mellem mere end 60+
farver - der er også en
farve til jer

Ingen kompromiser

Skabt til at kunne bruges igen
og igen - holder pasform
og farve

keyboard_arrow_up