SALGS- & LEVERINGSBETINGELSER

1. BESTILLING

På www.id.dk kan du kun bestille vare(r) via vores webshop. Hvis du har forespørgsler til en skjorte, som ikke er på siden, er du altid velkommen til at kontakte os.

 • Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.

 • Når du handler med www.id.dk indgås aftaler på dansk.

 • Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til order@id.dk 

2. ORDRE

Vi bestræber os på at sende din ordre hurtigst muligt - dog senest indenfor 1-2 hverdage. Alle priser på hjemmesiden er inklusive moms samt alle danske afgifter, told mm. Din pakke sendes med et medfølgende sporingsnummer (track&trace), så du til enhver tid vil være i stand til at følge pakken. 
 

3. LEVERING

 • Du kan vælge at få leveret din pakke enten til din privat adresse eller arbejdsplads med PostNord privat/erhverv.

 • ID® Identity leverer kun til Danmark.

 • Leveringstiden til Danmark er normalt 1-2 hverdage.

 • Fri fragt ved køb over 499 kr.

4. BETALING

Ved brug af kreditkort, betales der i faktureringsøjeblikket.
ID® Identity accepterer følgende kreditkort:

 • Dankort, Visa, Mastercard, JCB, Diners og American Express

Det er også muligt at benytte MobilePay som betalingsmetode.

Der tages ikke gebyr ved betaling på www.id.dk
Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra www.id.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.
Der kan aldrig faktureres mere end det beløb, du har godkendt, og som fremgår af ordrebekræftelsen. 

5. SIKKERHED

DIBS Betalingssystem som vi benytter hos ID® Identity, lever op til alle de sikkerhedskrav der er stillet og er godkendt og certificeret af Nets. Al kommunikation mellem DIBS’s Betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse.
Dette sikrer at uvedkommende ikke kan se de data som udveksles. Ligeledes krypteres data der sendes mellem DIBS’s Betalingssystem og Nets's betalingsserver.

En netbutik har ingen adgang til dit oplyste kortnummer ved betaling, og har kun mulighed for at hæve det beløb du har godkendt – eller mindre. Dit indtastede kortnr. bliver ikke gemt nogen steder efter transaktionen.

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. hvis dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Der er strenge krav indenfor både etik og sikkerhed fra Nets for, at man som netbutik, kan få lov til at modtage kortbetaling over internettet. 

6. FORTRYDER DU

Fortryder du dit køb, skal du gøre følgende: Rette henvendelse til ID® indenfor 14 dage efter, du har modtaget din varer fra ID®. Herefter har du 14 dage til at returnere varerne til ID®. Såfremt varerne ikke har værdiforringelse, og hele ordren returneres, vil du modtage en refusion af beløbet fratrukket 59 kr. for returlabel. Hvis du ønsker yderligere information, kan du læse mere i de efterfølgende afsnit.

6.1 Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos www.id.dk.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din(e) vare(r), eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i en ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Du kan sende meddelelsen til customerservice@id.dk, bruge den medfølgende returinformation i pakken, eller benytte vores standardfortrydelsesformular og sende den med retur.

Du kan ikke fortryde købet ved blot at nægte modtagelse af vare uden samtidig at give tydelig meddelelse om dette. 

6.2 Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at returnere én eller flere varer, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at fragtomkostningerne ikke refunderes, hvis du fortryder en del af dit køb. 

6.3 Returnering

Fra det øjeblik, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb, har du 14 dage til at returnere varen til os. Du skal selv dække de direkte omkostninger ved tilbagelevering af varen. Ved brug af den vedlagte returlabel fratrækker vi 59 kr. i refunderingsbeløbe.

Du er ansvarlig for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

6.4 Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord - du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Ved køb af skjorter kan den originale emballage udgøre en væsentlig del af varens værdi. Send derfor altid emballagen med retur, for at være sikker på at opfylde betingelserne for fortrydelsesretten. 

6.5 Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb, du har indbetalt til os, tilbage hvis du har overholdt ovenstående retningslinjer for fortrydelse og returnering. Dog ikke ekstraomkostninger, hvis du valgte en anden og dyrere leveringsform end vores standardlevering. I tilfælde af en værdiforringelse, som du er ansvarlig for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Varekøb over kr. 499

 • Hvis du returnerer hele ordren, refunderes hele beløbet minus kr. 59, hvis du benytter returlabelen.
 • Hvis du returnerer dele af ordren, refunderes hele beløbet minus kr. 59, hvis du benytter returlabelen.

Varekøb under kr. 499

 • Hvis du returnerer hele ordren, refunderes hele beløbet minus kr. 59, hvis du benytter returlabelen.
 • Hvis du returnerer dele af ordren, refunderes hele beløbet minus kr. 59, hvis du benytter returlabelen. Derudover forbeholder vi os retten til at trække det oprindelige bogførte fragtbeløb.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

6.6 Hvis du fortryder købet, skal returvarerne sendes til:

ID® Identity
Lægårdvej 138
7500 Holstebro

Det er vigtigt, at du vedlægger en kopi af ordrebekræftelsen.
Bemærk! Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. 

7. REKLAMATION

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på www.id.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få skjorten repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal du reklamere:
Du skal reklamere indenfor "rimelig tid" efter, at du har opdaget fejlen/manglen ved vare(r). Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at fejlen/manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Vare(r) sendes til:
ID® Identity
Lægårdvej 138
7500 Holstebro

Når du returnerer vare(r), bedes du oplyse reklamationens omfang, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

8. HVAD GØR VI MED DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER? (PERSONDATAPOLITIK):

For at du kan indgå aftale med os på www.id.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

 • Navn

 • Adresse

 • Telefonnummer

 • E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos ID® Identity og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte for ID® Identity har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på id.dk er ID® Identity
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til www.id.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos ID® Identity har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til ID® Identity via email customerservice@id.dk.

9. MAIL

Vi forsøger altid at besvare mails indenfor 3 dage.
Vi sender altid en mail, når en kunde fortryder eller reklamerer for en vare.
Har du fortrudt købet eller ønsker du at reklamere, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget vare. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af fortrydelsen/reklamationen af din vare.

10. LOGSTATISTIK

Vi bruger en logstatistik på www.id.dk hvilket betyder, at et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.
Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere www.id.dk 

11. KLAGEADGANG

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til order@id.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til "forbrugerklagenævnet, Carl Jacobsens vej 35, 2500  Valby, www.forbrug.dk, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. 

Sidst opdateret d. 16. februar 2024.

Corporate wear

More than sportswear

Passion for shirts

Made to last

Tidløst Corporate Wear

Corporate Wear med et klassisk
og tidløst design forfinet
siden 1983

Fælles identitet

Tøj der understreger en fælles
identitet og styrker
fællesskabet

Find jeres farve

Vælg mellem mere end 60+
farver - der er også en
farve til jer

Ingen kompromiser

Skabt til at kunne bruges igen
og igen - holder pasform
og farve

Redegørelse for samfundsansvar, jf. årsregnskabslovens § 99 a". BCI cotton ID® Ansvarlighedsrapport 2023/2024. Se her

keyboard_arrow_up