keyboard_arrow_down

QUALITY LAB

Hverdagens udfordringer kræver tøj af høj kvalitet - Derfor er kvalitet en del af hverdagen hos ID®.

Ready - Set - Quality

Kvalitet har altid været en del af vores DNA hos ID®. Vi tror på, at kvalitetstøj, der holder længe, er langt mere etisk og ansvarligt end 'brug og smid væk' kulturen. Gennem mere end tre årtier er produkterne testet i både vores Quality Lab og af Corporate Wear kunder verden over.

Fire steps der sikrer god kvalitet og lang levetid

En god produktkvalitet og lang levetid er altafgørende for, at et nyt produkt bliver godkendt til at komme med i sortimentet. Hos ID® mener vi, at et godt langtidsholdbart produkt med en høj performance sikres gennem fire overordnede steps, som du kan læse mere om herunder. ⤵

Step 1 - Valg af materialer

Valg af gode, ansvarlige kvalitetsmaterialer er altafgørende for produktets kvalitet. Alle materialer udvælges med omhu og med fokus på kvalitet, holdbarhed og funktionalitet. Vi tager altid udgangspunkt i materialer og funktionaliteter, som er testet og afprøvet og er fra leverandører, som vi har langvarige samarbejdsrelationer med.

Valg af materialer betyder indimellem også, at der skal tages nogle fravalg, hvis vi hos ID® ikke kan stå indenfor en bestemt kvalitet. Et eksempel på dette er, at vi f.eks. har fravalgt at anvende recycled bomuld i produkterne, da netop recycled bomuld ikke bidrager positivt til produktets levetid. Tværtimod forringes produktets kvalitet, når der anvendes recycled bomuld, da bomuldsfibrene rives op, og dermed bliver kortere. Kortere bomuldsfibre er lig med en dårligere bomuld og giver en forringet produktkvalitet.

Derfor anvender vi i stedet GOTS ceritifceret økologisk bomuld, bomuld der overholder strenge krav indenfor OEKO-TEX®, annex 6, produktklasse 1 og tilbyder EU-Ecolabel certificeret produkter. Derudover er vi et stolt medlem af Better Cotton Initiative, som arbejder henimod at gøre den globale bomuldsproduktion bedre for de mennesker, der producerer den, og bedre for miljøet den vokser i. 

Læs mere om vores ansvarlige tiltag her.

Step 2 - Kvalitetssikring

Vi foretager løbende produkttests i vores Quality Lab, hvor det sikres, at produktet har den rigtige farvekonsistens, at materialet har den rigtige gramvægt, og at målene stemmer overens med vores måleskema. Derudover foretages der løbende vasketests enten i kvalitetsrummet eller hos eksterne industrivaskerier, hvor tøjets krymp, farve og generel kvalitet testes ved forskellige vasketemperaturer.

Udover tests i vores Quality Lab og eksterne samarbejdspartnere er det også vigtigt, at vi tester ude hos brugerne, der anvender vores tøj hver eneste dag, så vi efterfølgende kan evaluere på slitage, og optimere produktets kvalitet. Et grundigt forarbejde og løbende evaluering sikrer den gode kvalitet.

Det er vigtigt for os at opretholde en høj standard. Kvalitet måles på mange måder - farvekonsistens, materiale- og konstruktionstest hvilket sikrer, at produktet har en lang levetid.

Step 3 - Pasform og komfort

Et godt design og en god pasform er afgørende, så medarbejderne kan føle sig godt tilpas og kan bevæge sig frit. For at sikre en god pasform arbejder vores konstruktør løbende med, hvordan tøjet skal klippes og syes sammen for at det sidder behageligt og får det rigtige udtryk. Selv de mindste detaljer kan have en stor betydning for, at det endelige design sidder helt som det skal.

Tøjet afprøves løbende på vores husmodeller, og vi sikrer hele tiden, at tøjets overholder vores standarder for god pasform, og målene i måleskemaet.

Step 4 - Vask og pleje af produktet

Vask og pleje af produkterne er i forbrugernes hænder. Vi sætter en ære i at guide brugerne til at sikre en endnu længere produktlevetid.

Pas på dit tøj, og vask det kun når det er nødvendigt - luft indimellem gerne dit tøj i stedet, da det også kan være med til at opfriske det. Inden du vasker dit tøj, er det altid en god idé at tjekke vaskeanvisningen, som sidder i siden af tøjet og fortæller dig, hvordan tøjet tåler at blive vasket. For vasker du dit tøj korrekt holder det også længere.

Vi har lavet en guide til, hvordan du forlænger tøjets levetid med 10 simple vaskeråd.

Se de 10 vaskeråd

Corporate wear

More than sportswear

Passion for shirts

Made to last

Tidløst Corporate Wear

Corporate Wear med et klassisk
og tidløst design forfinet
siden 1983

Fælles identitet

Tøj der understreger en fælles
identitet og styrker
fællesskabet

Find jeres farve

Vælg mellem mere end 60+
farver - der er også en
farve til jer

Ingen kompromiser

Skabt til at kunne bruges igen
og igen - holder pasform
og farve

Redegørelse for samfundsansvar, jf. årsregnskabslovens § 99 a". BCI cotton ID® Ansvarlighedsrapport 2023/2024. Se her

keyboard_arrow_up