Registrerede varemærker

ID®, ID® Identity logo, ID®TECH og T-TIME® er registrerede trademarks tilhørende Rexholm A/S© 2018 Rexholm. Alle rettigheder forbeholdt 2021

 

BRUG AF ID® BILLEDER

Hos ID® tror vi på, at et godt billede siger mere end 1000 ord. Vi er derfor glade for, at du anvender vores billeder i din markedsføring.

Der er mulighed for at hente billeder fra vores imagebank. Her kan billederne downloades gratis, og må kun benyttes i henhold til den gældende markedsføringslov omkring offentliggørelse af billeder.

Alle ID® billeder, som er tilgængelige i "Download Manager" kan anvendes til almindelig annoncering. Almindelig annoncering vil sige annoncer i kataloger og websites. Ønsker du at anvende billederne i andre sammenhænge, beder vi dig kontakte kundesupport på tlf.: 9749 2144.

 

HOLD DIG OPDATERET

Det er vigtigt, at du løbende holder dig opdateret omkring, hvilke billeder du kan anvende i din markedsføring. Billeder, der ikke længere vises på www.id.dk må ikke benyttes af hensyn til brugsrettighederne. Enhver overtrædelse sker på eget ansvar. Bestemmelserne gælder udelukkende model- og imagebilleder.

Ønsker du yderligere information omkring vores billeder eller er du i tvivl omkring brugen af dem er du altid velkommen til at kontakte kundesupport på mail eller på tlf.: +45 9749 2144. I vores ”Download manager” og www.id.dk finder du udover packs, imagebilleder også stregtegninger og kampagner.

Download manager

 

WWW.ID.DK - ID® SHOP

www.id.dk administreres af ID® Identity og må ikke kopieres. Evt. kopiering vil blive betragtet
som en misligholdelse af samarbejdet, og vil føre til ophævelse af samarbejdet.

 

Corporate wear

More than sportswear

Passion for shirts

Made to last

Tidløst Corporate Wear

Corporate Wear med et klassisk
og tidløst design forfinet
siden 1983

Fælles identitet

Tøj der understreger en fælles
identitet og styrker
fællesskabet

Find jeres farve

Vælg mellem mere end 60+
farver - der er også en
farve til jer

Ingen kompromiser

Skabt til at kunne bruges igen
og igen - holder pasform
og farve

Redegørelse for samfundsansvar, jf. årsregnskabslovens § 99 a". BCI cotton ID® Ansvarlighedsrapport 2022/2023. Se her

keyboard_arrow_up