close
keyboard_arrow_down

Start et nyt
kapitel med en
karriere hos ID®

Har du lyst til at være en del af en spændende
branche og en virksomhed med et stærkt sammenhold?

Læs mere om dine muligheder

Bliv en del af fællesskabet

Hos ID® Identity vægter vi fællesskabet højt og derfor har vi det sjovt sammen - både på arbejde og uden for arbejde. Hos os er der plads til både udvikling, fællesskab og leg.

Råmaterialet ligger hos medarbejderne


Råmaterialet i virksomheden er den erfaring og de kompetencer, der ligger hos vores medarbejdere. Dem vil vi gerne passe på. Vi prioriterer små ting, der styrker vores samarbejde, sammenhold og arbejdsmiljø – elementer, der gør ID® til et trygt og spændende sted at være.
 

Vi skaber Corporate Wear og klæder forskellige brancher på over hele Europa. Vi sætter en ære i at være pålidelige og levere et kvalitetsprodukt - og det kan kun gøres ved at omgive sig med engagerede mennesker. Dém har vi mange af - i både Indkøb, Design, Kvalitetskontrol, Marketing, Salg, Økonomi, Lager & logistik. Men måske mangler vi dig på teamet.


Der findes masser af elektroniske redskaber til vidensdeling. Vi supplerer dem imidlertid med at begynde dagen med fælles morgenmad, hvor vi mødes på tværs af afdelinger. I løbet af dagen har alle medarbejdere fri adgang til frisk frugt, kaffe, the og kildevand.

Gode medarbejderforhold er vigtige for os

En god personaleforening

ID® Identity har en aktiv personaleforening, hvis formål er at styrke det sociale fællesskab og dyrke fælles interesser. Der arrangeres løbende faglige, sociale og kulturelle arrangementer for personalet på tværs af afdelingerne.

Et stort fællesskab

Hos ID® bliver du en del af et stort fællesskab. Fællesskabet med kolleger i andre omgivelser og på andre måder end i hverdagen gavner samarbejdet på arbejdspladsen og anses som en vigtig aktivitet og bidrag til fællesskabet.

Du får pension og forsikring

ID® tilbyder en pensionsordning samt sundhedsforsikring med mulighed for forsikring mod tab af erhvervsevne, hospitalsbehandling, dækning i forbindelse med kritisk sygdom med videre.

Har du lyst til at blive en del af fællesskabet?

Vi er hele tiden på udkig efter nye dygtige medarbejdere. Herunder kan du se ledige stillinger
eller sende os en uopfordret ansøgning.

Lagermedarbejder

Vil du være en del af et effektivt lagerteam med et rigtig godt kollegialt samarbejde?

Læs stillingsopslaget

Salgselev med opstart i 2023

Ønsker du at arbejde i et internationalt miljø og være en del af et velfungerende salgsteam, hvor du er med til at give danske såvel som internationale kunder rådgivning og support?

Læs stillingsopslaget

Indkøbs- og logistikelev med opstart i 2023

Har du passion for alt, hvad der har med Supply Chain at gøre og sætter en dyd i, at vi altid har de rette produkter på lager til gavn for kunderne. Har du lyst til at være en del af en velfungerende Indkøbsafdeling og et uformelt team, hvor hverdagen er præget af højt humør, engagement og tæt samarbejde med kollegaer.

Læs stillingsopslaget

Vi modtager kun uopfordrede ansøgninger, hvis de er uploadet i nedenstående link. Send eller e-mail ikke din ansøgning og CV.

Sådan behandler vi din ansøgning:
Når vi modtager din ansøgning, bliver den sendt videre til den relevante afdeling, som du er interesseret i. Der vil typisk gå 1-2 uger fra vi har modtaget din ansøgning til du hører fra os.  

Hvis du ønsker, at vi gemmer din ansøgning i 6 måneder i vores job-kartotek, skal du markere din accept nederst på siden i 'kommentarfeltet'. Ønsker du ikke, at vi gemmer din ansøgning vil den blive slettet senest en uge efter modtagelsen.

PRIVATPOLITIK FOR ANSØGNINGER - Denne politik er formuleret til at give information om ID®'s behandling af personoplysninger i forbindelse med alle typer applikationer. Dataansvarlig: ID® er 'dataansvarlig' med hensyn til lovgivningen om databeskyttelse. Enhver forespørgsel relateret til personlige data kan rettes til ID®'s HR-afdeling. Formål: Dine oplysninger behandles og bruges i forbindelse med rekruttering af potentielle kandidater til job hos ID®. Behandling og retsgrundlag: Personoplysninger vedrørende ansøgere behandles i overensstemmelse med Datatilsynets retningslinjer. Der kræves ikke samtykke for at behandle disse oplysninger, hvor behandlingen er nødvendig til formålet. Hvis ID® ønsker at gemme applikationen til senere brug, kræver dette ansøgerens samtykke. Lagring og adgang til data: Personlige data gemmes på en ekstern server hos vores it-udbyder under sikre forhold. Kun relevante ledere og HR-afdelingen har adgang til informationen samt it-administratorer. Ansøgninger fra afslåede kandidater opbevares i seks måneder, hvis der gives skriftligt samtykke til dette. Rettigheder: Ansøgere har ret til adgang til personoplysninger, som virksomheden besidder, og til at få rettet oplysningerne. Personoplysningerne skal videregives af virksomheden så hurtigt som muligt og normalt inden for fire uger efter modtagelse af en anmodning. Når oplysningerne er videregivet, kan ansøgeren muligvis ikke anmode om tilsvarende oplysninger i mindst seks måneder. Ansøgerne kan når som helst trække deres samtykke tilbage. Klager: Hvis en ansøger ikke er tilfreds med virksomhedens behandling af personoplysninger, kan de indgive en klage til vores HR-afdeling. Hvis dette ikke fører til en tilfredsstillende løsning, kan der indgives en klage til Datatilsynet. Den aktuelle kontaktadresse findes på www.datatilsynet.dk.

Corporate wear

More than sportswear

Passion for shirts

Made to last

Tidløst Corporate Wear

Corporate Wear med et klassisk
og tidløst design forfinet
siden 1983

Fælles identitet

Tøj der understreger en fælles
identitet og styrker
fællesskabet

Find jeres farve

Vælg mellem mere end 60+
farver - der er også en
farve til jer

Ingen kompromiser

Skabt til at kunne bruges igen
og igen - holder pasform
og farve

keyboard_arrow_up