close

Sport og fritid til kvinder

Et aktivt liv stiller høje krav til både komfort, bevægelsesfrihed og funktionalitet. Det er de små detaljer, der gør hele forskellen. Vores sport og fritidstøj er designet til en aktiv livsstil, og er skabt til at kunne bruges igen og igen. Gå på opdagelse blandt tøj til gå- og løbeture samt fitness og andre sportsgrene som fodbold, golf, håndbold, badminton eller tennis.

0 Produkter

Skal vi hjælpe med logotryk?

Effekten af Corporate Wear øges markant, når det bærer virksomhedens logo. Vi hjælper med påsætningen. Det er nemt, hurtigt og tidsbesparende.

Læs mere

Hygge- og afslapningstøj

Hvad er bedre end at skifte til behageligt og komfortabelt hygge- og afslapningstøj, når du kommer hjem efter en lang dag? Her på siden finder du et udvalg af fritidstøj til damer, du kan tage på i fritiden, men som du også sagtens kan bruge på arbejde. Vores fritidssortiment består blandt andet af T-shirts, sweatshirts, poloshirts, veste og bukser, som alle er skabt med fokus på en komfortabel pasform, smart design og høj kvalitet. Alt tøj fra ID® er skabt til at kunne bruges igen og igen, og holder pasform og farve vask efter vask.

Funktionelt løbetøj til damer

Her på siden finder du også et udvalg af løbetøj til sport og fritid til damer fra vores brand GEYSER by ID®. I sortimentet finder du både løbetights med lynlås i benene, knælange tights, løbejakker og -veste samt T-shirts og løbestrømper. De er hver især udviklet med særlige funktionelle egenskaber som for eksempel permanent svedtransporterende, åndbar, hurtigttørrende, vindtæt og vandafvisende. Inde på de enkelte produkter kan du læse mere om den enkelte styles særlige egenskaber.

På udkig efter en tynd løbejakke?

Så er du landet det helt rigtige sted. Under vores brand GEYSER by ID® finder du letvægtsløbejakken ’Woman running jacket’, der er en velsiddende ultra letvægts, vind og vandafvisende løbejakke med en smart og høj regulerbar krave. Dame løbejakken er designet med en ventilationsåbning på ryggen, som giver en optimal åndbarhed, reflekser, så du bliver set i mørket og to skjulte lommer til din mobil, nøgler eller andet.

Fritidstøj til udendørs brug  

I vores sport og fritids kategori til kvinder finder du også et udvalg af fritidstøj, der er designet til udendørs brug, når du skal ud i det fri eller måske bare frem og tilbage på arbejde. Vores ’Letvægts softshell’ til damer er det oplagte valg som overgangsjakke. Den er både vandafvisende, åndbar og vindtæt og findes i intet mindre end seks farver og 8 størrelser. I sortimentet finder du også et udvalg af bløde fleecetrøjer, der er lækre at tage på, når du har brug ekstra varme på de køligere dage både inden- og udenfor.   

Den perfekte outdoor jakke

Er du på udkig efter en outdoor jakke med mange funktionelle egenskaber? Så kan vi klart anbefale vores ’Zip’n’Mix skaljakke’, som er en eksklusiv funktionel jakke med hætte og let og blødt polyester for. Det unikke ved skaljakken er, at vores fleecetrøje ’Zip’n’Mix active fleece’ og ’Zip’n’Mix melange fleece’ kan lynes inden i, hvilket giver ekstra varme samtidig med, at både skal- og fleecejakken sidder komfortabelt. Skaljakken er designet i den velkendte ID Tech® kvalitet, som betyder at jakken er designet med god komfort og bevægelsesfrihed samtidig med, at den er åndbar samt vind- og vandtæt.

Corporate wear

More than sportswear

Passion for shirts

Made to last

Tidløst Corporate Wear

Corporate Wear med et klassisk
og tidløst design forfinet
siden 1983

Fælles identitet

Tøj der understreger en fælles
identitet og styrker
fællesskabet

Find jeres farve

Vælg mellem mere end 60+
farver - der er også en
farve til jer

Ingen kompromiser

Skabt til at kunne bruges igen
og igen - holder pasform
og farve

Redegørelse for samfundsansvar, jf. årsregnskabslovens § 99 a". BCI cotton ID® Ansvarlighedsrapport 2022/2023. Se her

keyboard_arrow_up