close

Sport og fritid til mænd

Udforsk vores brede sortiment af herre beklædning til sport og fritid, som er udviklet til en aktiv livsstil. Sportstøj og fritidstøj er for mange mænd en basal del af deres garderobe.
Fra arbejde til træning eller gåture til løbeture. Et aktivt liv stiller krav til både komfort og funktionalitet. Det er de små detaljer, der gør forskellen. Netop derfor finder du her på siden tøj til mænd, der er designet med forskellige funktionelle genskaber, der matcher en aktiv livsstil. 

0 Produkter

Skal vi hjælpe med logotryk?

Effekten af Corporate Wear øges markant, når det bærer virksomhedens logo. Vi hjælper med påsætningen. Det er nemt, hurtigt og tidsbesparende.

Læs mere

Bliv klædt på til sport og fritid

I vores sortiment af sport- og fritidsbeklædning til mænd vil du møde forskellige afskygninger af sportstøj, løbetøj og fritidstøj.
Vores sport- og fritidstøj er beregnet til at blive brugt og har alle særlige funktioner, egenskaber og features. Find f.eks. en svedtransporterende t-shirt til mænd eller udforsk vores udvalg af Seamless beklædning.
I sortimentet finder du quiltede jakker og quiltede veste, der kan modstå vind og vejr. Du finder shorts, polo t-shirts, sweatshirts og hoodies mm. Alt sammen designet med særlige funktionelle egenskaber velegnet til at dyrke motion i fitnesscenteret, derhjemme eller udenfor.
På siden her finder du også accessoires til sport og fritid. Helt uundværligt er f.eks. vores Sportstaske, som har et stort hovedrum og en aftagelig skulderrem. Tasken fås i blå og sort.
Er du mere til en rygsæk, så er vores Ripstop backpack et godt bud, det er en rygsæk i et smart og slidstærkt materiale. Den fås i tre smarte farver.
Blandt vores tilbehør finder du selvfølgelig også huer, kasketter og halsedisser til de lidt køligere dage.
Uanset om du leder efter en svedtransportende sport t-shirt, andet svedabsorberende sportstøj, f.eks. langærmede t-shirts til sport. Eller om du er på udkig efter sport shorts med lommer, en løbevest med refleks, outdoor tøj eller friluftstøj, så finder du det her på siden.
Vi forhandler sport- og fritidstøj i mange størrelser. Vores størrelser går fra XS til 6XL.

GEYSER by ID® til sport og fritid

Gå på opdagelse i vores sportsunivers og oplev funktionelle styles fra GEYSER by ID®, der er udviklet til en aktiv livsstil. GEYSER by ID® er meget mere end bare sportswear, GEYSER by ID® laver kvalitets Active Wear til mænd og kvinder. Lige meget hvad dagen byder, klæder GEYSER by ID® dig komfortabelt, praktisk og smart på i tøj, der er skabt til at blive brugt igen og igen.

GEYSER by ID® | Løbetøj

Bliv klædt på til løb fra top til tå med herre løbetøj fra GEYSER by ID®.
I sortimentet finder du både løbet-shirts til herrer, løbejakker og løbeveste. Du vil møde løbetights med lynlås i benene, knælange tights. Alle udviklet med særlige funktionelle egenskaber og features. Vi har både produkter, der er åndbare, hurtigtørrende, svedtransporterende, vandafvisende og vindtætte.
I sortimentet har vi også tilbehør til løb. Vi har f.eks. vores Active running socks, som er anatomisk korrekte og højre/venstre-strikkede for et bedre fit. Strømperne fås i sort eller hvid fra størrelse 35-46.
Desuden har vi en gul løbevest i åndbar kvalitet med en vind- og vandafvisende frontside samt refleksstriber for større synlighed.

Corporate wear

More than sportswear

Passion for shirts

Made to last

Tidløst Corporate Wear

Corporate Wear med et klassisk
og tidløst design forfinet
siden 1983

Fælles identitet

Tøj der understreger en fælles
identitet og styrker
fællesskabet

Find jeres farve

Vælg mellem mere end 60+
farver - der er også en
farve til jer

Ingen kompromiser

Skabt til at kunne bruges igen
og igen - holder pasform
og farve

keyboard_arrow_up