close

Basics til kvinder

Opdater din hverdagsgarderobe med vores udvalg af basisstyles til kvinder, der er udviklet og forfinet siden 1983. Basisstyles går ikke af mode, og vil altid være must-haves du ikke kan undvære. Så hvorfor ikke vælge nogle basisstyles i god kvalitet, hvor pasformen er i top og farven holder vask efter vask?

0 Produkter

Skal vi hjælpe med logotryk?

Effekten af Corporate Wear øges markant, når det bærer virksomhedens logo. Vi hjælper med påsætningen. Det er nemt, hurtigt og tidsbesparende.

Læs mere

Basis T-shirts, sweats og poloshirts

Her på siden finder du et stort udvalg af basis T-shirts, sweatshirts og poloshirts til damer, som bare holder sæson efter sæson – både i forhold til designet, men bestemt også kvaliteten. Mange af vores basisstyles har nemlig en del år bag sig, og har løbende gennemgået mange produkttests, som kun har gjort kvaliteten endnu bedre. Alt basistøj og vores andre styles er skabt til at kunne bruges igen og igen. Selv efter mange ture i vaskemaskinen står farven flot og pasformen er intakt. Derudover er alle styles skabt med omtanke og ansvar for mennesker og miljø.

Uanset om du mangler komfortable basics, du kan slappe af i derhjemme eller bruge på arbejde, finder du nogle gode kvalitets basics, som du kan mikse og matche på tværs. Noget af det ID® er kendt for er ikke mindst det store basisudvalg, men også et stort udvalg af farver. Finder du f.eks. en T-shirt i en bestemt farve, er der stor sandsynlighed for, at du også kan finde en sweat, jakke eller fleece i en matchende eller præcis samme farve alt efter, hvad du ønsker. 

Derfor er basistøj det vigtigste i dit tøjskab

Måske tillægger du ikke din almindelige hvide T-shirt eller din navy sweatshirt særlig meget værdi i hverdagen, men har du nogensinde overvejet, at dit basistøj faktisk er noget af det vigtigste i hverdagsgarderoben? Nogle gange har vi bare lyst til at have noget simpelt og komfortabel på, som enten kan dresses op eller ned alt efter anledning.

Herunder har vi samlet tre grunde til, hvorfor du ikke kan undvære gode, basisstyles i garderoben:

Det går aldrig af mode: Basistøj er ofte designet med et tidløst design, der ikke er præget af tendenser i modebranchen. Det klassiske design holder sæson efter sæson, og vil altid være et sikkert valg.

Svært ved at vælge tøj? Så er basistøjet altid et sikkert valg. En tidløs T-shirt stylet med et par jeans og en blazer eller en klassisk skjorte stylet med et par bukser går man aldrig galt i byen med uanset anledning. Du kan altid dresse din yndlings T-shirt eller sweatshirt op med nogle smykker. 

Corporate wear

More than sportswear

Passion for shirts

Made to last

Tidløst Corporate Wear

Corporate Wear med et klassisk
og tidløst design forfinet
siden 1983

Fælles identitet

Tøj der understreger en fælles
identitet og styrker
fællesskabet

Find jeres farve

Vælg mellem mere end 60+
farver - der er også en
farve til jer

Ingen kompromiser

Skabt til at kunne bruges igen
og igen - holder pasform
og farve

Redegørelse for samfundsansvar, jf. årsregnskabslovens § 99 a". BCI cotton ID® Ansvarlighedsrapport 2022/2023. Se her

keyboard_arrow_up