close

Bæredygtigt valg til mænd

Det kan være svært at shoppe bæredygtigt, vi har derfor gjort det nemt for dig. Vi skabt en række bæredygtige alternativer, som gør det muligt for dig at være med til at gøre en forskel. Alle styles har afsæt i en række etisk, miljømæssige og sociale kriterier – så du kan handle med god samvittighed. Vælg imellem hele 21 bæredygtige styles her i blandt vores økologiske GOTS kollektion og styles produceret af recycled polyester

0 Produkter

Økologisk tøj til mænd

Du kan nu shoppe vores GOTS certificeret kollektion – alle styles er 100% økologiske og fremstillet af økologiske bomuld. Vælg i mellem vores behagelige sweatshirt, poloshirt eller vores populære økologiske T-shirt alle til mænd. GOTS certificeret produkter påvirker ikke kun måden de er fremstillet på, men også dig – da der ikke er anvendt allergi, kræftfremkaldende eller giftige kemirester. Din mulighed for at gøre en forskel, vælg dansk økologisk tøj.

Bæredygtig tøjproduktion

Hos ID® producere og sælger vi certificeret tøj med GOTS, EU Ecolabel, Oeko-tex® og produkter lavet af recycled polyester. Bæredygtigt tøj er din mulighed for at gøre en forskel og vores måde at biddrage til at forbedre og ændre miljøet. Vi arbejder kontinuerligt med CSR i alle aspekter af vores arbejde. Det er vigtigt for os ikke at gemme os bag ord, men dokumentere vores handlinger – læs om vores mange tiltag her.

EU Blomst certificeret tøj

Shop vores EU Blomst (EU Ecolabel) kollektion PRO Wear CARE serie her. En serie certificeret med EU Blomsten, som formindsker den samlede miljøbelastning fra produktion til forbrug. Se blandet andet vores slidstærke poloshirt, vores V-hals T-shirt og O-hals T-shirt, der alle er fremstillet med ekstra forstærkning i nakke og skuldre – Skabt til at bestå.

Shop mindre – brug i længere tid

Lang holdbarhed er essentielt for at kunne producere et bæredygtig produkt. Et produkt med en lang levetid bidrager til mindre produktion, og giver dig mulighed for ikke kun at spare penge, men også tænke på miljøet. Shop derfor bæredygtige produkter, som holder længere – begynd allerede nu.

Corporate wear

More than sportswear

Passion for shirts

Made to last

Tidløst Corporate Wear

Corporate Wear med et klassisk
og tidløst design forfinet
siden 1983

Fælles identitet

Tøj der understreger en fælles
identitet og styrker
fællesskabet

Find jeres farve

Vælg mellem mere end 60+
farver - der er også en
farve til jer

Ingen kompromiser

Skabt til at kunne bruges igen
og igen - holder pasform
og farve

Redegørelse for samfundsansvar, jf. årsregnskabslovens § 99 a". BCI cotton ID® Ansvarlighedsrapport 2022/2023. Se her

keyboard_arrow_up