close

Tøj til arbejde til mænd

Hos id.dk ved vi, at hårdt arbejde kræver det rette udstyr og den rette beklædning. Arbejdstøjet skal været funktionsdygtigt og slidstærkt, men samtidig behageligt at have på. Er du aktiv i dit arbejde, er det vigtigt med en beklædning, der giver dig den bevægelsesfrihed, du har brug for.
Her på siden finder du vores udvalg af tidløst arbejdstøj til mænd i en høj kvalitet. Tøjet kan selvfølgelig bruges til både arbejde og fritid. 

0 Produkter

Skal vi hjælpe med logotryk?

Effekten af Corporate Wear øges markant, når det bærer virksomhedens logo. Vi hjælper med påsætningen. Det er nemt, hurtigt og tidsbesparende.

Læs mere

Herretøj til arbejde

I vores brede sortiment af arbejdstøj til mænd finder du blandt andet en række ensfarvede basis t-shirts i alle regnbuens farver, t-shirts i kontrast farver, slidstærke poloshirts og forskellige funktionelle arbejdsskjorter til mænd særligt velegnet til arbejde i alle brancher. Af arbejdsskjorter til mænd har vi både en arbejdsskjorte i polyester/bomuld og en arbejdsskjorte i ren bomuld. De er lavet i en slidstærk twillkvalitet med praktiske brystlommer. Desuden har vi en kortærmet uniformskjorte, en langærmet uniformskjorte og en Army-pullover. Vi har også et udvalg af sweatshirts med rund hals og sweatshirts med krave. Desuden har vi forskelligt overtøj, så som strikfleece cardigan, mikrofleece cardigan, termovest og softshells til mænd.

Udover arbejdstøj til mænd har vi også masser af tilbehør til dig, der arbejder inde eller ude. Vi har f.eks. strikhuer med fleecepandebånd indvendigt og stretch halsedisser, når du arbejder ude og kulden trænger sig på.

PRO Wear by ID® | Ekstra slidstærkt

Vores serie af arbejdstøj fra PRO Wear by ID® er made to last. PRO Wear by ID® er ekstra slidstærkt funktionelt tøj til mænd og kvinder.
Alle vores PRO Wear by ID® produkter har gennemgået en forkrympningsproces, som sikrer tøjet lang levetid. Tøjet er med andre ord skabt til at bestå vask efter vask uden at miste faconen, miste farven eller fnuldre.

Tøj til arbejde er ofte mere udsat og skal derfor være mere hårdført. Vores styles fra PRO Wear by ID® kan ikke bare modstå almindeligt hverdagsslid, men tåler daglig industriel vask og tørring ved høje temperaturer. Hvide PRO Wear by ID® styles kan vaskes i op 80 °C og farvede styles kan tåle maskinvask op til 60 °C uden at krympe.
Det mest bæredygtige arbejdstøj er det, du bruger igen og igen. Med arbejdstøj fra PRO Wear by ID® er du sikret produkter med lang levetid.
Vi tester, udvikler og optimerer konstant vores styles for at garantere dig et produkt i den bedste kvalitet – et produkt, der kan tåle daglig vask og modstå slid.
Vi har desuden lavet en vaskeguide, så du kan forlænge levetiden på dit tøj – få ti gode vaskeråd her 

Corporate wear

More than sportswear

Passion for shirts

Made to last

Tidløst Corporate Wear

Corporate Wear med et klassisk
og tidløst design forfinet
siden 1983

Fælles identitet

Tøj der understreger en fælles
identitet og styrker
fællesskabet

Find jeres farve

Vælg mellem mere end 60+
farver - der er også en
farve til jer

Ingen kompromiser

Skabt til at kunne bruges igen
og igen - holder pasform
og farve

Redegørelse for samfundsansvar, jf. årsregnskabslovens § 99 a". BCI cotton ID® Ansvarlighedsrapport 2022/2023. Se her

keyboard_arrow_up