SEVEN SEAS Hybrid shirt | modern | dame

No. S52

kr. 699,00 (kr. 559,20 ekskl. moms)

En banebrydende nyfortolkning af den klassiske skjorte, der kombinerer de nyeste teknologier med gennemtestet og bæredygtig fiber produktion. Skjorten har en fantastisk blødhed mod...Vis mere
En banebrydende nyfortolkning af den klassiske skjorte, der kombinerer de nyeste teknologier med gennemtestet og bæredygtig fiber produktion. Skjorten har en fantastisk blødhed mod huden, suverænt fire-vejs ultra stræk, perfekt åndbarhed og temperatur regulerende egenskaber.
  • checkFri fragt over kr. 499,00 · Info
  • check1-2 dages levering · Info
  • check14 dages fortrydelsesret · Info
  • Lavet med TencelTM Lyocell fibre
  • Lycra fire-vejs stræk
OEKO-TEX®, appx. 4, prod. class 2 OEKO-TEX® sikrer, at produktet over­­holder grænseværdierne for indholdet af sundhedsskadelige stoffer. OEKO-TEX® er et af verdens førende mærkninger af tekstilprodukter, der er undersøgt for sundheds- og miljøskadelige stoffer. Tøj mærket med STANDARD 100 by OEKO-TEX® er underlagt krav om pH værdi og om indhold af eksempelvis pesticider og tungmetaller i tøjet.
Komposition
46% modal 30% lyocell 17% polyester 7% lycra
Størrelse
S , M , L , XL , 2XL , 3XL , 4XL
Brand
Seven Seas by ID®
g/m²
175
Pasform
MOD. FIT
EASY CARE Seven Seas skjorter i Easy Care kvalitet behøves næsten ikke strygning. For at opnå de bedste resultater, skal skjorten stryges let efter vask, før den er helt tør. Skjorterne kan også tørretumbles på lav varme og derefter hænges på en bøjle.
TENCEL™ Lyocell TENCEL™ Lyocell- og Modal-fibre stammer fra det naturlige råmateriale træ. TENCEL™-fibre er fremstillet af kontrollerede eller certificerede trækilder. Disse fibre produceres med mindst 50% mindre CO2-udledning og vandforbrug sammenlignet med almindelig lyocell og modal*. TENCEL™ Lyocell- og Modal-fibre er naturligt bløde og giver en naturlig tør følelse. TENCEL™ er et brand under Lenzing AG. *Resultater baseret på LCA-standarder (ISO 14040/44) og er tilgængelige via Higg MSI (Version 3.7).
Regular collar Et strejf af moderigtig ekstravagance – kravespidserne på regular flippen er mere spredt end på Kent-flippen, hvilket gør den til den perfekte ledsager til bredere slipseknuder. Den almindelige flip passer til enhver lejlighed og er derfor altid et godt valg.
60 grader
Tåler ikke blegemidler
Tørretumbles ved lav varme
Strygning ved maks. 150 grader
Tåler ikke rens
Broderi

Skal tøjet – som det ofte kan være tilfældet med skjorter eller jakker – have et ekstra skær af eksklusivitet og elegance vil et broderi ofte være den bedste løsning. Et broderet logo fremstår med skarpe farver, der ikke falmer efter vask, og fremstilles med slidstærk polyestertråd, som modstår kogevask og bevarer sin glans gennem det meste af tøjets levetid. Læs mere

Lignende produkter

Populære produkter

Corporate wear

More than sportswear

Passion for shirts

Made to last

Tidløst Corporate Wear

Corporate Wear med et klassisk
og tidløst design forfinet
siden 1983

Ingen kompromiser

Skabt til at kunne bruges igen
og igen - holder pasform
og farve

Fælles identitet

Tøj der understreger en fælles
identitet og styrker
fællesskabet

Find jeres farve

Vælg mellem mere end 60+
farver - der er også en
farve til jer

Redegørelse for samfundsansvar, jf. årsregnskabslovens § 99 a". BCI cotton ID® Ansvarlighedsrapport 2022/2023. Se her

keyboard_arrow_up