En bæredygtig udvikling

 Hos ID® arbejder vi dagligt med verdensmålene for at opnå en bedre og mere bæredygtig fremtid. Vores ambition er at designe det bedste produkt, som lever op til vores kunders krav, følger vores strategi, politik og er en del af vores DNA.  

keyboard_arrow_down

Hos ID® er verdensmålene en naturlig del af vores strategi og politik. Vi arbejder med at opnå en bedre og mere bæredygtig fremtid.

- Product Manager Dorthe Hestbjerg -

Hos ID® arbejder vi
dagligt med verdensmålene


Alle medarbejdere, forhandlere og eksterne samarbejdspartnere beskæftiger sig dagligt med målene - men på hver deres unikke måde. Målet mod en mere bæredygtig fremtid er noget, vi alle stræber imod og det er essentielt, at alle bidrager og gør en forskel for sammen gør vi en større forskel.


Bæredygtighed er ikke kun blevet en del af vores kollektion, men også en naturligt del af alle vores processer, strategier og DNA. Her er CARE en af de nøgleordene, som vi dyrker - det er et ord med mange betydninger og inkorporeres i alle processer.

Fokus på vores bidrag

ID® vil sikre, at vores indflydelse er betydelig - derfor har vi analyseret de 17 verdensmål og udvalgt 6 fokusmål. I stedet for at have minimal indflydelse på alle 17 mål, er vi fast besluttet på at have en større indvirkning på færre. Derfor retter vi vores fokus mod disse mål.

Vi arbejder kun med fabrikker, der har et socialt overholdelsessystem, der sikrer arbejdstagerens løn i rette tid og i henhold til lovgivningen og som matcher til levestandarden. Vi kræver, at vores leverandører underskriver vores Code of Conduct samt medlemskab af amfori BSCI eller Smeta.
 

Helbred og velvære er vigtig - uanset om vi taler personale hos ID® eller leverandører i andre dele af verden. Gennem vores certifikater OEKO-TEX® og GOTS samt EU Ecolabel sætter vi høje krav for at undgå og reducere brugen af ​​farlige stoffer og kemikalier for at fremme et sundt liv for alle.

Uddannelse er viden. Viden er det værktøj, der gør det muligt for mennesker at udvikle og skabe ændringer. Uddannelser vil sikre anstændige lønninger, bedre sundhed og ligestilling mellem kønnene. Hvert år støtter vi en lokal slumskole i Dhaka Bangladesh for børn i alderen 6 - 14 år, så de kan fortsætte deres uddannelse år efter år.

Samfund, tillid og gode arbejdsforhold beskriver ID® som et arbejdssted. Når vi besøger vores leverandører, fremmer vi også anstændige arbejdsvilkår og kræver, at fabrikker har et socialt overholdelsessystem i overensstemmelse med ILO-konventioner, og at produktionen udføres på en ansvarlig måde og sikrer arbejdstageres rettigheder, sundhed og sikkerhed.

Lige fra starten i produktudviklingsfasen stræber vi efter at vælge de bedste ansvarlige råmaterialer for at sikre produkter med lang levetid og holdbarhed. At tage den nødvendige omhu for at undgå brugen af ​​farlige stoffer og kemikalier under produktionen og sikre, at der ikke er nogen tilbage i de færdige produkter af hensyn til arbejdstagernes, brugerens og miljøets sikkerhed. Vi fokuserer på at reducere brugen af ​​nye materialer og genbruger, når det er muligt, og sørger for, at affald sorteres til genbrug.
 

Det vigtigste partnerskab er vores leverandører. Deres forståelse for vores virksomhed og deres vilje til at udvikle deres produkt til at understøtte vores strategier er afgørende for et bæredygtigt samarbejde. Vi samarbejder også med Teknologisk Institut / OEKO-TEX®, Miljømærkning Danmark / EU Ecolabel, Control Union / GOTS og andre organisationer inden for tekstilsektoren; blandt andet amfori, ACCORD, Global Compact, Bureau Veritas, Hohenstein samt andre interessentorganisationer.

Corporate wear

More than sportswear

Passion for shirts

Made to last

Tidløst Corporate Wear

Corporate Wear med et klassisk
og tidløst design forfinet
siden 1983

Fælles identitet

Tøj der understreger en fælles
identitet og styrker
fællesskabet

Find jeres farve

Vælg mellem mere end 60+
farver - der er også en
farve til jer

Ingen kompromiser

Skabt til at kunne bruges igen
og igen - holder pasform
og farve

Redegørelse for samfundsansvar, jf. årsregnskabslovens § 99 a". BCI cotton ID® Ansvarlighedsrapport 2023/2024. Se her

keyboard_arrow_up