close
keyboard_arrow_down

Certifikater & medlemsskaber

Vi tager vores ansvar som tøjproducent alvorligt. Certificeringerne og medlemskaberne
er jeres garanti for etisk forsvarlige produkter og god samvittighed.

EU Blomsten

EU-Blomsten er EU’s officielle miljømærke. I tekstilindustrien er der fokus på mere bæredygtigt landbrug, energieffektivitet, mindre forurening i produktionsprocessen og færre farlige stoffer. Miljømærket er din garanti for, at tøjmærket med EU-Blomsten belaster miljøet så lidt som muligt. EU-blomsten sikrer, at tøjet ikke indeholder rester af pesticider og andre miljøskadelige kemikalier, at der er brugt miljøvenlige farvestoffer og at spildevand er håndteret forsvarligt.

Læs mere her

Se EU-Blomst produkter

Global Organic Textile Standard

GOTS er anerkendt som verdens førende forarbejdningsstandard for tekstiler fremstillet af økologiske fibre. Certificeringen stiller høje krav til overholdelse af sociale- og miljømæssige kriterier gennem hele forsyningskæden. GOTS kræver som standard, at mindst 95% af fibrene i tøjet er økologisk, og på alle stadier af fremstillingen skal de økologiske fibre adskilles fra de konventionelle fibre. Når I køber GOTS certificerede tekstiler, er I sikre på produkter uden kemi og andre skadelige stoffer, økologiske tekstiler i høj kvalitet og et produkt, hvor alle aktører i processen har taget et socialt og miljømæssigt ansvar.     

Læs mere her

Se GOTS produkter

OEKO-TEX® - Tiltro til tekstiler

OEKO-TEX® er din garanti for, at tøjet ikke indeholder sundhedsskadelige stoffer. Hos ID® har vi styles certificeret med 3 forskellige OEKO-TEX® certificeringer annex 4, produktklasse 2 & annex 6, produktklasse 1. Forskellen er at annex 6 stiller yderligt skærpede krav til tøjets indhold af sundheds- og miljøskadelige stoffer. Den tredje certificering STANDARD 100 by OEKO-TEX® omhandler økologiske produkter. Det betyder, at du har garanti for, at det er økologisk bomuld og GMO fri. Dvs., at bomulden er fremstillet uden brug af genmodificering og verificeret med test af 3. part.

Læs mere her

Se OEKO-TEX® produkter

Global Compact

ID® er medlem af Global Compact. Hos ID® ønsker vi stadig at handle ansvarligt og bidrage til en bæredygtig udvikling. Så vi er stolte af vort medlemsskab af FN’s Global Compact. Det giver os en base for at arbejde med de internationalt anerkendte konventioner om: Menneskerettigheder - Ansættelsesforhold - Miljø - Anti-korruption

Læs mere om Global Compact her  |  Læs COP rapporten her

Corporate wear

More than sportswear

Passion for shirts

Made to last

Tidløst Corporate Wear

Corporate Wear med et klassisk
og tidløst design forfinet
siden 1983

Fælles identitet

Tøj der understreger en fælles
identitet og styrker
fællesskabet

Find jeres farve

Vælg mellem mere end 60+
farver - der er også en
farve til jer

Ingen kompromiser

Skabt til at kunne bruges igen
og igen - holder pasform
og farve

keyboard_arrow_up