close

Tøj til arbejde til kvinder

Tøj til arbejde skal ikke kun være behageligt at have på, men også af god kvalitet. Der stilles store krav til det tøj vi har på, når vi er arbejde – det er derfor vigtigt at vores tøj holder pasformen, farve og kan vaskes igen og igen. Hos ID® har vi samlet en række styles og accessoires til kvinder, som kan netop dette. Find kvindetøj til dit arbejde her.

0 Produkter

Skal vi hjælpe med logotryk?

Effekten af Corporate Wear øges markant, når det bærer virksomhedens logo. Vi hjælper med påsætningen. Det er nemt, hurtigt og tidsbesparende.

Læs mere

Tøj til arbejde og fritid

Vores udvalg af tøj består af en række tidløse og højkvalitets styles til kvinder, som alle kan bruges både til arbejde og fritid. Vi har alt fra ensfarvet basic T-shirts og toppe til kvinder, multifunktionelle jakker og veste til kvinder og meget mere. Udforsk derudover vores ekstra slidstærkt tøj fra PRO Wear by ID® - som er skabt til at bestå, vask efter vask. Køb tøj som holder fra ID® Identity.

Arbejdstøj til kvinder

Udvid din garderobe med arbejdstøj til kvinder, hvor der er fokus på kvalitet, komfort og pasform. Hos ID® ved vi, det er vigtigt, at tøjet både er behageligt og sidder godt på alle kropstyper. Du kan derfor vælge tøj fra XS og op til 6XL, alle styles designet til kvinder på arbejde. Mangler du businesstøj til kvinder, kan du også finde det på id.dk 

Ensfarvet tøj til arbejde

Tøj til arbejde skal ikke kun være behageligt og af god kvalitet, men også være i et klassisk design. ID® designer et stort udvalg af ensfarvede klassikere til kvinder, som ikke er dikteret af moden. Du kan derfor altid bruge vores tøj, lige meget om det er købt for to eller otte år siden. Arbejdstøj til kvinder skal kunne bruges af alle, derfor kan du vælge imellem mere end 28 forskellige farver tværs af kategorier se for eksempel vores T-shirts til kvinder, jakker til kvinder, fleece til kvinder, veste til kvinder og mange mere. 

Corporate wear

More than sportswear

Passion for shirts

Made to last

Tidløst Corporate Wear

Corporate Wear med et klassisk
og tidløst design forfinet
siden 1983

Fælles identitet

Tøj der understreger en fælles
identitet og styrker
fællesskabet

Find jeres farve

Vælg mellem mere end 60+
farver - der er også en
farve til jer

Ingen kompromiser

Skabt til at kunne bruges igen
og igen - holder pasform
og farve

Redegørelse for samfundsansvar, jf. årsregnskabslovens § 99 a". BCI cotton ID® Ansvarlighedsrapport 2022/2023. Se her

keyboard_arrow_up