close

Basics til mænd

Selvom moden ofte skifter, så vil basistøj altid have en udødelig plads i enhver mands garderobe. Basics til mænd kan anvendes og sammensættes på et utal af måder. Hos ID® har vi samlet vores bud på alt det basis tøj en mand har brug for. Se vores udvalgte klassiske basic styles til herre – T-shirt, poloshirts, jakke, huer m.m. Basisgarderoben består af mange dele, som vi mener alle skal være af god kvalitet og have en lang levetid.

0 Produkter

Skal vi hjælpe med logotryk?

Effekten af Corporate Wear øges markant, når det bærer virksomhedens logo. Vi hjælper med påsætningen. Det er nemt, hurtigt og tidsbesparende.

Læs mere

Ensfarvet basics

Udforsk vores store udvalg af tidløst og klassisk ensfarvet basistøj til mænd. Hos ID® kan du købe basistøj fra størrelse XS-6XL i mere end 28 farvevarianter. Vælg blandt andet i mellem vores mere end 25 basic T-shirts til mænd, 26 forskellige poloshirts til mænd og 19 typer af sweatshirts til mænd. Vi har noget til enhver smag - så leder du efter en sort t-shirt, hvid polo, grøn sweatshirt eller lignende, så se dem her.

Behagelig basis til mænd

Hos ID® tilbyder vi en stor udvalg af basistøj i høj kvalitet til herre. Din basisgarderobe skal ikke kun være tidløs, men også behagelig at have på. Alt basistøj til mænd er produceret i en blød og lækker kvalitet. Oplev blandet andet vores lækre herre T-shirt i 100% økologisk bomuld, behagelige softhell herrejakke og mange flere produkter her.

Tøj til mænd i store størrelser

Hos ID® mener vi en basis garderobe er til alle mænd – uanset pasform, størrelse eller stil. Derfor har vi samlet et udvalg af vores basis styles som går fra XS-6XL i 3 forskellige pasformer. Vælg imellem basics herre T-shirts, rummelige Poloshirt, behagelig fleece og mere. Find en som passer til dig nu.

Corporate wear

More than sportswear

Passion for shirts

Made to last

Tidløst Corporate Wear

Corporate Wear med et klassisk
og tidløst design forfinet
siden 1983

Fælles identitet

Tøj der understreger en fælles
identitet og styrker
fællesskabet

Find jeres farve

Vælg mellem mere end 60+
farver - der er også en
farve til jer

Ingen kompromiser

Skabt til at kunne bruges igen
og igen - holder pasform
og farve

Redegørelse for samfundsansvar, jf. årsregnskabslovens § 99 a". BCI cotton ID® Ansvarlighedsrapport 2022/2023. Se her

keyboard_arrow_up