close

Business til mænd

Selvom moden ofte skifter, så vil basistøj altid have en udødelig plads i enhver mands garderobe. Basics til mænd kan anvendes og sammensættes på et utal af måder. Hos ID® har vi samlet vores bud på alt det basis tøj en mand har brug for. Se vores udvalgte klassiske basic styles til herre – T-shirt, poloshirts, jakke, huer m.m. Basisgarderoben består af mange dele, som vi mener alle skal være af god kvalitet og have en lang levetid.

0 Produkter

Skal vi hjælpe med logotryk?

Effekten af Corporate Wear øges markant, når det bærer virksomhedens logo. Vi hjælper med påsætningen. Det er nemt, hurtigt og tidsbesparende.

Læs mere

Skab en tidløs garderobe

Klassiske styles skaber en tidløs garderobe, som kan bruges og kombineres på et utal af måder. Er du til et casual eller stilrent udtryk, så kan du med en solid basisgarderobe skabe alle looks.  Skjorter, T-shirts og strik er alle en essentiel del af en forretningsmands garderobe. Mix en af vores 35 klassiske skjorter med vores store udvalg af tilhørsprodukter i mange farver, kvaliteter og pasformer. De klassiske styles kan bruges til alle anledninger – møder, en dag på kontoret eller en aften ude. 

Strygefri skjorter

I en travl hverdag skal det være nemt og hurtigt at hoppe i tøjet. Derfor er der et alternativ til dig, som ikke ønsker at stryge din skjorte hver morgen – vores udvalg af Non-iron skjorter gør det nemt for dig at klæde dig på. Vores strygefri skjorter skal blot hænges til tørre på en bøjle efter vask, og den er derefter klar til at tage på. Nemt og hurtigt. Kombiner skjorten med en behagelig strik pullover og en økologisk T-shirt, og du er klar til at tage på arbejde.

Casual arbejdstøj

Det er vigtigt at føle sig tilpas i alle aspekter af sit liv og specielt dit arbejdsliv. Ønsker du derfor at eje en casual og behagelig garderobe med tøj som passer til arbejde – så kan du finde det her på siden. Vi tilbyder alt i overdele og vores styles går fra S til 6XL – så vi har også en størrelse til dig. Se alle vores behagelige og multifunktionelle jakker og udforsk vores store udvalg af poloshirts i blandt andet 100% bomuld.  Det er kun din fantasi, som sætter grænsen. Start din perfekte business garderobe her.

Det perfekte fit

Det er vigtigt at kunne yde sit bedste, derfor skal dit arbejdstøj både være behageligt at have på, men også passe din kropstype. Vores udvalg af pasformer, størrelsesguide og designs giver dig mulighed for finde netop den størrelse, der passer dig. Vælg mellem regular, fitted eller loose. Hvis du køber en Seven Seas by ID® skjorte er det muligt at vælge slim og modern fit. Du er nu klædt på til at finde dit perfekte fit.

Corporate wear

More than sportswear

Passion for shirts

Made to last

Tidløst Corporate Wear

Corporate Wear med et klassisk
og tidløst design forfinet
siden 1983

Fælles identitet

Tøj der understreger en fælles
identitet og styrker
fællesskabet

Find jeres farve

Vælg mellem mere end 60+
farver - der er også en
farve til jer

Ingen kompromiser

Skabt til at kunne bruges igen
og igen - holder pasform
og farve

Redegørelse for samfundsansvar, jf. årsregnskabslovens § 99 a". BCI cotton ID® Ansvarlighedsrapport 2022/2023. Se her

keyboard_arrow_up