T-shirt Lyocell | dame

No. 0529

kr. 209,00 (kr. 167,20 ekskl. moms)

Blød Lyocell T-shirt med flotte skæringer med mønsterstrukturer efter en bikube. Lyocell er ansvarligt fremstillede fibre, hvor råmaterialerne tager udgangspunkt i recycled polyest...Vis mere
Blød Lyocell T-shirt med flotte skæringer med mønsterstrukturer efter en bikube. Lyocell er ansvarligt fremstillede fibre, hvor råmaterialerne tager udgangspunkt i recycled polyester. Den naturlige Lyocell giver en høj grad af komfort, antibakteriel egenskaber og har en naturlig quick dry funktion, hvor fibrene absorbere og frigiver fugt, så huden hele tiden føles, tør og behagelig mod huden.
  • checkFri fragt over kr. 499,00 · Info
  • check1-2 dages levering · Info
  • check14 dages fortrydelsesret · Info
  • TencelTM Lyocell O-hals T-shirt
  • Recycled polyester
  • Naturlig hurtigttørrende funktion
OEKO-TEX® Recycled, appx. 6 prod. class 1 Oeko-tex Recycled certifikatet dækker over produkter, som indeholder mere end 20% genanvendt fibermateriale. I forbindelse med genanvendelse af materialet gennemgår det særlige test procedurer. OEKO-TEX® er din garanti for, at tøjet ikke indeholder sundhedsskadelige stoffer, Annex 6, product class 1 stiller yderligere skærpede krav.
HACCP Produktet er udviklet til at leve op til hygiejnekravene i al fødevareproduktion som defineret i HACCP - certificeret af Hohenstein.
Komposition
70% polyester, recycled 30% lyocell
Størrelse
XS , S , M , L , XL , 2XL , 3XL , 4XL , 5XL , 6XL
Brand
ID®
g/m²
200
Pasform
REGULAR
TENCEL™ Lyocell TENCEL™ Lyocell- og Modal-fibre stammer fra det naturlige råmateriale træ. TENCEL™-fibre er fremstillet af kontrollerede eller certificerede trækilder. Disse fibre produceres med mindst 50% mindre CO2-udledning og vandforbrug sammenlignet med almindelig lyocell og modal*. TENCEL™ Lyocell- og Modal-fibre er naturligt bløde og giver en naturlig tør følelse. TENCEL™ er et brand under Lenzing AG. *Resultater baseret på LCA-standarder (ISO 14040/44) og er tilgængelige via Higg MSI (Version 3.7).
Recycled Polyester Polyesteren er fremstillet i recycled polyester, et mere ansvarligt materiale, der stammer fra genbrugsplast. Sammen kan vi reducere CO2 og minimere affald.
60 grader
Tåler ikke blegemidler
Tørretumbles ved lav varme
Strygning ved maks. 110 grader
Tåler ikke rens
Vandbaseret transfer

Transferen er testet og godkendt som en slidstærk transfer velegnet til industrivask, og lever op til kravene i ISO 15797. Den udmærker sig især til PRO Wear by ID®. Transferen er tilmed langt blødere og mere strækbar, hvorfor den også er velegnet til stretch-metervarer og sportsartikler. OEKO-TEX®, Annex 6, produktklasse 1 certificeret. Læs mere

Lignende produkter

Populære produkter

Corporate wear

More than sportswear

Passion for shirts

Made to last

Tidløst Corporate Wear

Corporate Wear med et klassisk
og tidløst design forfinet
siden 1983

Ingen kompromiser

Skabt til at kunne bruges igen
og igen - holder pasform
og farve

Fælles identitet

Tøj der understreger en fælles
identitet og styrker
fællesskabet

Find jeres farve

Vælg mellem mere end 60+
farver - der er også en
farve til jer

Redegørelse for samfundsansvar, jf. årsregnskabslovens § 99 a". BCI cotton ID® Ansvarlighedsrapport 2022/2023. Se her

keyboard_arrow_up